Advertisement

Φουντουλησ Καπελωνησ / Poia Htan Ta Dyo 8ymata Ths Dolofonikhs Epi8eshs Sto N Hrakleio Ta Nea - | ελλαδα | iefimerida.gr | χρυσή αυγή, ελ.ασ., μανώλης καπελώνης, γιώργος.

Φουντουλησ Καπελωνησ / Poia Htan Ta Dyo 8ymata Ths Dolofonikhs Epi8eshs Sto N Hrakleio Ta Nea - | ελλαδα | iefimerida.gr | χρυσή αυγή, ελ.ασ., μανώλης καπελώνης, γιώργος.. «φουντουλησ καπελωνησ ηταν η αρχη, ολουσ θα σασ χωσουμε βαθια μεσα στη γη» φωναζαν μεσα στην αιθουσα. Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε ο λάμπρος φουντούλης, πατέρας του γιώργου που δολοφονήθηκε την παρασκευή έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής στο νέο. Την 1η νοεμβρίου 2013 δυο άτομα άγνωστης ταυτότητας επιτέθηκαν στα γραφεία της χρυσής αυγής στο νέο ηράκλειο ανοίγοντας πυρ εναντίον τεσσάρων ατόμων που τα φρουρούσαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο και το σοβαρό τραυματισμό ενός από τους τέσσερεις. Σαν σήμερα πριν από 6 ακριβώς χρόνια οι κόκκινοι παρακρατικοί τρομοκράτες δολοφόνησαν εν ψυχρώ δύο νέους έλληνες εθνικιστές. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00.

«φουντουλησ καπελωνησ ηταν η αρχη, ολουσ θα σασ χωσουμε βαθια μεσα στη γη» φωναζαν μεσα στην αιθουσα. Αντίγραφο του usb που είχαν αφήσει άγνωστοι στο σκοπευτήριο καισαριανής (άκρως συμβολικό τόπο, εκεί όπου εκτελέστηκαν αγωνιστές της αντίστασης από τους ναζί) έφτασε στα γραφεία της αντιτρομοκρατική. Ελ.ασ καπελωνησ μνημοσυνο νεο ηρακλειο συλληψεισ φουντουλησ κοινοποίηση κοινοποίηση 0 tweet 0 +1 0 κοινοποίηση 0 κοινοποίηση 0 Είναι η ημέρα, όπου αριστεροί τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ τα αδέλφια μας, γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. Στην αρτέμιδα, θα τελεστεί η κηδεία του μανώλη καπελώνη.

Poia Htan Ta Dyo 8ymata Ths Dolofonikhs Epi8eshs Sto N Hrakleio Ta Nea
Poia Htan Ta Dyo 8ymata Ths Dolofonikhs Epi8eshs Sto N Hrakleio Ta Nea from www.tanea.gr
Τρίτη 1η νοεμβρίου 2016 και ώρα 09:15 π.μ. Συγκλονίζει μήνυμα των οικείων του γ. Μαζί στη χρυσή αυγή και φίλοι στο facebook ήταν οι μανώλης καπελώνης και γιώργος φουντούλης, που δολοφονήθηκαν με πυρά στο κεφάλι και τον θώρακα από αγνώστους στο νέο ηράκλειο, μπροστά στα γραφεία της χρυσής αυγής. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00. | ελλαδα | iefimerida.gr | χρυσή αυγή, ελ.ασ., μανώλης καπελώνης, γιώργος. 1/11/2013 δεν ξεχνω τιμη στουσ 2 το αιμα κυλαει φουντουλησ καπελωνησ αθανατοι η ελλαδα θα νικησει οι ηρωεσ δεν πεθαινουν Φουντουλησ καπελωνησ χρυση αυγη ελλασ ελληνεσ κασιδιαρησ δντ προδοτεσ ρωσια πουτιν μιχαλολιακοσ,greece mnhmonio Ελ.ασ καπελωνησ μνημοσυνο νεο ηρακλειο συλληψεισ φουντουλησ κοινοποίηση κοινοποίηση 0 tweet 0 +1 0 κοινοποίηση 0 κοινοποίηση 0

Σαφείς ενδείξεις φαίνεται πως έχει, πλέον, η ελ.ασ.

1/11/2013 δεν ξεχνω τιμη στουσ 2 το αιμα κυλαει φουντουλησ καπελωνησ αθανατοι η ελλαδα θα νικησει οι ηρωεσ δεν πεθαινουν Μετά την 1η νοεμβρίου 2013, τίποτα δεν είναι το ίδιο για τους έλληνες εθνικιστές και πατριώτες. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. 5 χρόνια μετά κανείς μας δεν έχει ξεχάσει! Σαφείς ενδείξεις φαίνεται πως έχει, πλέον, η ελ.ασ. Έξω από το κοιμητήριο του νέου ηρακλείου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο των γιώργου φουντούλη και μανώλη καπελώνη, επτά χρόνια μετά τη δολοφονία τους. Την τελευταία στιγμή απετράπη σύρραξη μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών στο νέο ηράκλειο, με τους άντρες της ελληνικής αστυνομίας να προχωρούν σε 24 προσαγωγές. Ο «πιτσίλας» και ο «ράμπο». Πρίν 3 χρόνια την 1η νοέμβρη 2013, δολοφονήθηκαν στο νέο ηράκλειο δύο μέλη της χρυσής αυγής, ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης και τραυματίστηκε. Συγκλονίζει μήνυμα των οικείων του γ. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00. Είναι η ημέρα, όπου αριστεροί τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ τα αδέλφια μας, γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. Ένας χρόνος από τη δολοφονία των καπελώνη και φουντούλη συμπληρώνεται σήμερα.

Σε συλλήψεις προχώρησε η ελ.ασ. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης. Το χρονικό μιας βολικής δολοφονίας. Στις 22 ιανουαρίου 2014, οι δολοφόνοι του μανώλη καπελώνη και του γιώργου φουντούλη, μαζί με άλλους τρεις τρομοκράτες, επικυρήχθηκαν με 1 εκατομμύριο ευρώ από την ελληνική κυβέρνηση. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο.

Otan Oi Dolofonh8entes Foyntoylhs Kai Kapelwnhs Pozaran Ntymenoi Xrysaygites Eikones Ellada Iefimerida Gr
Otan Oi Dolofonh8entes Foyntoylhs Kai Kapelwnhs Pozaran Ntymenoi Xrysaygites Eikones Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Είναι η ημέρα, όπου αριστεροί τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ τα αδέλφια μας, γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. Πηγές της αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως η προκήρυξη είναι γνήσια. Το χρονικό μιας βολικής δολοφονίας. 1/11/2013 δεν ξεχνω τιμη στουσ 2 το αιμα κυλαει φουντουλησ καπελωνησ αθανατοι η ελλαδα θα νικησει οι ηρωεσ δεν πεθαινουν Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00. Την τελευταία στιγμή απετράπη σύρραξη μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών στο νέο ηράκλειο, με τους άντρες της ελληνικής αστυνομίας να προχωρούν σε 24 προσαγωγές. Ο «πιτσίλας» και ο «ράμπο».

Μαζί στη χρυσή αυγή και φίλοι στο facebook ήταν οι μανώλης καπελώνης και γιώργος φουντούλης, που δολοφονήθηκαν με πυρά στο κεφάλι και τον θώρακα από αγνώστους στο νέο ηράκλειο, μπροστά στα γραφεία της χρυσής αυγής.

Χιλιάδες έλληνες εθνικιστές συγκεντρώθηκαν και φέτος στην λεωφόρο ηρακλείου, στο σημείο όπου την 1η νοεμβρίου 2013 οι παρακρατικοί δολοφόνησαν τον γιώργο φουντούλη και τον. Την τελευταία στιγμή απετράπη σύρραξη μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών στο νέο ηράκλειο, με τους άντρες της ελληνικής αστυνομίας να προχωρούν σε 24 προσαγωγές. | ελλαδα | iefimerida.gr | χρυσή αυγή, ελ.ασ., μανώλης καπελώνης, γιώργος. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. Πέντε χρόνια μετά το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης. Αντίγραφο του usb που είχαν αφήσει άγνωστοι στο σκοπευτήριο καισαριανής (άκρως συμβολικό τόπο, εκεί όπου εκτελέστηκαν αγωνιστές της αντίστασης από τους ναζί) έφτασε στα γραφεία της αντιτρομοκρατική. Σαν σήμερα πριν από 6 ακριβώς χρόνια οι κόκκινοι παρακρατικοί τρομοκράτες δολοφόνησαν εν ψυχρώ δύο νέους έλληνες εθνικιστές. Σαφείς ενδείξεις φαίνεται πως έχει, πλέον, η ελ.ασ. 1/11/2013 δεν ξεχνω τιμη στουσ 2 το αιμα κυλαει φουντουλησ καπελωνησ αθανατοι η ελλαδα θα νικησει οι ηρωεσ δεν πεθαινουν Μετά την 1η νοεμβρίου 2013, τίποτα δεν είναι το ίδιο για τους έλληνες εθνικιστές και πατριώτες. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. Το χρονικό μιας βολικής δολοφονίας.

Μετά την 1η νοεμβρίου 2013, τίποτα δεν είναι το ίδιο για τους έλληνες εθνικιστές και πατριώτες. 1η νοεμβρίου 2013 ώρα 19:05. Σαν σήμερα πριν από 6 ακριβώς χρόνια οι κόκκινοι παρακρατικοί τρομοκράτες δολοφόνησαν εν ψυχρώ δύο νέους έλληνες εθνικιστές. 01 μαρ 2015 | 00:55 η greek mafia, η σπφ, ο δημοσιογράφος και τα επισκεπτήρια των φυλακών Για τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με θύματα τους γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη.

After Hq Attack Golden Dawn Official Held In Gang Beating Of Student Archive Greece General News The National Herald
After Hq Attack Golden Dawn Official Held In Gang Beating Of Student Archive Greece General News The National Herald from media.ekirikas.com
1η νοεμβρίου 2013 ώρα 19:05. Μαζί στη χρυσή αυγή και φίλοι στο facebook ήταν οι μανώλης καπελώνης και γιώργος φουντούλης, που δολοφονήθηκαν με πυρά στο κεφάλι και τον θώρακα από αγνώστους στο νέο ηράκλειο, μπροστά στα γραφεία της χρυσής αυγής. Τρίτη 1η νοεμβρίου 2016 και ώρα 09:15 π.μ. Σε συλλήψεις προχώρησε η ελ.ασ. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης. Πρίν 3 χρόνια την 1η νοέμβρη 2013, δολοφονήθηκαν στο νέο ηράκλειο δύο μέλη της χρυσής αυγής, ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης και τραυματίστηκε. «φουντουλησ καπελωνησ ηταν η αρχη, ολουσ θα σασ χωσουμε βαθια μεσα στη γη» φωναζαν μεσα στην αιθουσα. Ένας χρόνος από τη δολοφονία των καπελώνη και φουντούλη συμπληρώνεται σήμερα.

Είναι η ημέρα, όπου αριστεροί τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ τα αδέλφια μας, γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη.

Φουντούλη το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο: Χιλιάδες έλληνες εθνικιστές συγκεντρώθηκαν και φέτος στην λεωφόρο ηρακλείου, στο σημείο όπου την 1η νοεμβρίου 2013 οι παρακρατικοί δολοφόνησαν τον γιώργο φουντούλη και τον. Ελ.ασ καπελωνησ μνημοσυνο νεο ηρακλειο συλληψεισ φουντουλησ κοινοποίηση κοινοποίηση 0 tweet 0 +1 0 κοινοποίηση 0 κοινοποίηση 0 Για τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με θύματα τους γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. Είναι η ημέρα, όπου αριστεροί τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ τα αδέλφια μας, γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. 1/11/2013 δεν ξεχνω τιμη στουσ 2 το αιμα κυλαει φουντουλησ καπελωνησ αθανατοι η ελλαδα θα νικησει οι ηρωεσ δεν πεθαινουν Την 1η νοεμβρίου 2013 δυο άτομα άγνωστης ταυτότητας επιτέθηκαν στα γραφεία της χρυσής αυγής στο νέο ηράκλειο ανοίγοντας πυρ εναντίον τεσσάρων ατόμων που τα φρουρούσαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο και το σοβαρό τραυματισμό ενός από τους τέσσερεις. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης. Πρίν 3 χρόνια την 1η νοέμβρη 2013, δολοφονήθηκαν στο νέο ηράκλειο δύο μέλη της χρυσής αυγής, ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης και τραυματίστηκε. Φουντουλησ καπελωνησ χρυση αυγη ελλασ ελληνεσ κασιδιαρησ δντ προδοτεσ ρωσια πουτιν μιχαλολιακοσ,greece mnhmonio Συγκλονίζει μήνυμα των οικείων του γ. Έξω από το κοιμητήριο του νέου ηρακλείου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο των γιώργου φουντούλη και μανώλη καπελώνη, επτά χρόνια μετά τη δολοφονία τους. Πηγές της αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως η προκήρυξη είναι γνήσια.

Αντίγραφο του usb που είχαν αφήσει άγνωστοι στο σκοπευτήριο καισαριανής (άκρως συμβολικό τόπο, εκεί όπου εκτελέστηκαν αγωνιστές της αντίστασης από τους ναζί) έφτασε στα γραφεία της αντιτρομοκρατική φουντουλησ. Ιερός ναός αγ σπυρίδωνος μυστρά.

Posting Komentar

0 Komentar